Η κατασκευή της κάθε ιστοσελίδας είναι μοναδική. Όπως εσείς!

Η κατασκευή ιστοσελίδων ξεκινά πάντα από ένα λευκό φόντο και με βάση τα δικά σας χαρακτηριστικά, διαμορφώνεται κατάλληλα ώστε να διαφέρει από τον ανταγωνισμό και να αντικατοπτρίζει την εταιρική σας ταυτότητα.

Για να πετύχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, χρειάζεται 2 βασικά πράγματα: Αφενός γνώσεις αισθητικής και δημιουργίας προκειμένου να μπορέσεις να φτιάξεις κάτι από το μηδέν, αφετέρου μελέτη τόσο των νέων τεχνολογιών όσο και του ανταγωνισμού ώστε να μπορείς να είσαι πάντα επίκαιρος.

Στη web corner πιστεύουμε στη μοναδικότητα της κάθε επιχείρησης, για αυτό και δημιουργούμε μοναδικές ιστοσελίδες βασισμένες στην εταιρική ταυτότητα και στο ύφος της κάθε εταιρείας.

Εμφανίζεται ψηλά. Εκεί που ανήκει.

Μια ιστοσελίδα για να εμφανιστεί στις πρώτες θέσεις της μηχανής αναζήτησης της Google χρειάζεται να πληροί κάποιες προϋποθέσεις. Το ποιες είναι αυτές οι προϋποθέσεις, εξαρτάται κάθε φορά από τον αλγόριθμό της Google

Με τη χρήση του SEO (Search Engine Optimization) δίνουμε στην κάθε σελίδα αυτό που χρειάζεται προκειμένου να φιγουράρει στις πρώτες θέσης των αποτελεσμάτων της Google.

Όταν η Ιστοσελίδα σας, δεν είναι απλά μία ακόμα ιστοσελίδα…

Εμφανίζεται παντού. Τέλεια.

Είναι γεγονός ότι το 70% των χρηστών χρησιμοποιεί πλέον κινητές συσκευές όπως κινητό και Tablet, για να βρει αυτό που ψάχνει στο διαδίκτυο.

Έτσι και εμείς, λαμβάνοντας υπόψιν το μέγεθος και τις δυνατότητες των διάφορων συσκευών, προσαρμόζουμε το περιεχόμενο και τα γραφικά της σελίδας σας ώστε να είναι πάντα “φιλική” και όμορφη από όπου και να εμφανίζεται.

Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε καλά.

Γνωρίζουμε πως αυτό που κάνετε το κάνετε καλά. Γνωρίζουμε επίσης πως και αυτό που κάνουμε εμείς το κάνουμε εξίσου καλά.

Επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος, προσπαθούμε να σας απασχολούμε στο ελάχιστο δυνατό μέχρι την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας. Αναλαμβάνουμε τη συγγραφή των κειμένων, την εύρεση κατάλληλων φωτογραφιών καθώς επίσης και την πιθανή επικοινωνία με τρίτους συνεργάτες.

Εμπιστευτείτε τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας στα δικά μας χέρια και συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνατε μέχρι σήμερα.