Πως θα σας φαινόταν να είχατε ένα κατάστημα που θα ήταν ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο και θα είχαν πρόσβαση άνθρωποι από όλο τον κόσμο; Αυτός ακριβώς είναι ο μαγικός κόσμος ενός eshop!

Δικτυωθείτε

Είναι γεγονός ότι μια επιχείρηση, όποιο και αν είναι το αντικείμενο που ασχολείται, θα πρέπει να έχει μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο. Δεδομένου ότι πολλοί καταναλωτές πριν αγοράσουν κάτι πραγματοποιούν σχετική αναζήτηση στο Internet, θα πρέπει και εσείς να έχετε τη δική σας ιστοσελίδα προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα προβολής σας στις μηχανές αναζήτησης.

Μοναδικός σχεδιασμός.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι κάθε εταιρεία είναι μοναδική, η κατασκευή όλων των eshop ξεκινάνε πάντα από το μηδέν. Με γνώμονα την εταιρική σας ταυτότητα σχεδιάζεται ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας και να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Αυξημένες πωλήσεις.

Λαμβάνοντας υπόψιν τους παράγοντες κατάταξης των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης, όλα τα eshop που δημιουργούμε λαμβάνουν τη μεγαλύτερη δυνατή θέση στις αναζητήσεις των χρηστών. Το μυστικό πίσω από αυτή την επιτυχία είναι απλό, δημιουργούμε μοναδικό και ποιοτικό περιεχόμενο.

Πιο φιλικό από ποτέ.

Πάνω από το 70% των πελατών σας χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο για να κάνει αγορές. Το γεγονός αυτό έχει κάνει επιτακτική την ανάγκη για δημιουργία ιστοσελίδων που είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές.

Πέραν από την ευκολία των χρηστών όμως, όλες οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης έχουν κάνει ξακάθαρο πως οι ιστοσελίδες που υποστηρίζουν τις αρχές του Responsive Web Design θα έχουν καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα τους.

Πουλήστε παντού.

Μια επιχείρηση που διαθέτει eshop, με σωστές τεχνικές και κατάλληλες ενέργειες μπορεί να επεκτείνει το πελατολόγιο της σε παγκόσμιο επίπεδο. Με αυτό τον τρόπο, θα δώσει τη δυνατότητα σε ανθρώπους να αγοράσουν τα προϊόντα της που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο φυσικό κατάστημα.