Διαχείριση Περιεχομένου

Ωραία! Καταφέρατε να ολοκληρώσετε την εταιρική σας ιστοσελίδα που τόσο καιρό φανταζόσασταν και έχετε πλέον μια παρουσία στο διαδίκτυο.

Αφού τα κάναμε όλα σωστά, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη Διαχείριση Περιεχομένου.

Ο σύγχρονος επιχειρηματίας, λόγο του αυξημένου φόρτου εργασίας πολλές φορές αδυνατεί να αφιερώσει χρόνο για να ενημερώνει την εταιρική ιστοσελίδα του ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ιστοσελίδα της εταιρείας να παραμένει στάσιμη, και να δημιουργείται μια κακή εικόνα προς τους πελάτες και τους επισκέπτες της.

Στη Web Corner, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση και τη συντήρηση του site σας ώστε να απολαμβάνετε τα οφέλη μίας ενημερωμένης ιστοσελίδας χωρίς το άγχος της διαχείρισης της.

Μια δυναμική κατασκευή ιστοσελίδας έχει την ανάγκη από μια τακτική διαχείριση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

 • Δημιουργία & Διαχείριση περιεχομένου
  Δημιουργούμε πρωτότυπα και ποιοτικά κείμενα, πλούσια σε λέξεις κλειδιά, και το πλαισιώνουμε με τις κατάλληλες φωτογραφίες δίνοντας έμφαση στον τρόπο λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης.

 • Οργάνωση καταστήματος (eshop)
  Διαχειριζόμαστε για λογαριασμό σας τα είδη του ηλεκτρικού σας καταστήματος. Αναλαμβάνουμε την επεξεργασία φωτογραφιών, τη διαχείριση των αποθεμάτων, την οργάνωση των ειδών και πολλά άλλα ακόμη.

 • Τροποποιήσεις
  Τροποποιούμε τις σελίδες (όπου αυτό χρειάζεται) κατάλληλα, ώστε να είναι ελκυστικές τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τις μηχανές αναζήτησης. Τοποθετούμε Banner και γραφικά ώστε να κάνουμε την επίσκεψη του αναγνώστη πιο ευχάριστη.

 • Αναβαθμίσεις – Βελτιστοποιήσεις
  Ασφαλίζουμε την ιστοσελίδα σας λαμβάνοντας καθημερινά backup των αρχείων της και αναβαθμίζουμε τον πυρήνα του λογισμικού και των επιμέρους προγραμμάτων φροντίζοντας να μην χαθεί τίποτα.

 • Διαχείριση Digital Marketing
  Σχεδιάζουμε έξυπνες και πετυχημένες ψηφιακές καμπάνιες, μέσω των οποίων στοχεύμουμε στο να μετατρέπουμε τους υποψήφιους αγοραστές σε αφοσιωμένους πελάτες.

 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες
  Επειδή είμαστε ανήσυχα πνεύματα, μας αρέσει να δοκιμάζουμε νέες τεχνολογίες παραμένοντας πάντα επίκαιροι. Με αυτό τον τρόπο, σας προτείνουμε συνεχώς ότι θεωρούμε ότι θα βοηθούσε την εξέλιξη της επιχείρησης σας.

Στα πλαίσια της διαχείριση μιας ιστοσελίδας, παρέχουμε τη δυνατότητα ανάδειξης της επιχείρησης σε τοπικό επίπεδο, αλλά επίσης και την ανάδειξή της μέσω των Social Media